Online kurser og fællesskaber hitter!!!

Online kurser er meget brugt i udlandet, og det er efterhånde gået op for danskerne. Det er super inspirerende at kunne sidde hjemme eller hvor som helst og kunne modtage læring, og deltage i online fællesksaber med andre. Jeg har selv benyttet mig af mange forskellige slags online kurser – og jeg elsker det!

Derfor vil jeg også gerne tilbyde dig en masse viden online. Der er nemlig mange der kalder på mig over hele landet, men jeg er ikke i stand til at nå fysisk ud til alle. Derfor er online fællesskaber og kurser et fantastisk redskab.

Det første online produkt er til de mange forældre, der har børn, der går til ridning, uden at de selv har den mindste indsigt i at have med heste at gøre: “Hjælp – mit barn går til ridning.

Meget snart åbner jeg op for True Lead Universet, som bygger på den viden min virksomhed udspringer fra.

Jeg har en masse forskellige produkter på vej, som vil give tilgængelige online løbende. Der vil blandt andet komme online produkter med fokus på eksempelvis: trailertræning og rideangst. Det hele er på tegnebrættet – og udkommer ganske snart! Hold øjnene åbne i mit nyhedsbrev og på True Lead Academys Facebook side “Vejen til hestens hjerte” indtil da.

Hjælp! Mit barn går til ridning!

Et online kursus til forældre hvis børn går til ridning. Det skulle gerne være sjovt, trygt og sikkert at være med dit barn til ridning! Men for mange forældre er det både svært og uoverskueligt.

Foredraget “Med hesten som guide” til download

Hvis du vil vide mere om, hvordan din hest kan blive din guide i stedet for din modstander, så kan du nu købe foredraget og få 120 minutters inspiration og guldkorn allerede i dag!  Og ikke mindst lytte til det igen og igen – lige når det passer dig.

True Lead Universet

Lige om hjørnet vil du få mulighed for at tilmelde dig True lead Universet. Vil du også være med – så vil du om ganske kort tid være få klik fra at blive medlem. Hold øje med release her i maj måned…..

Du får massere af spændende videoer, inspirations samtaler, teori og lærerige undervisnings sessioner, foredrag, meditation og meget meget mere, der skal vise dig vejen ikke bare til hestens hjerte – men også dit eget…