Medbring din klient

Hvis du arbejder som psykoterapeut, psykolog, familieterapeut eller lignende, er du velkommen til at komme hos mig med din klient. Her kan de kan modtage en session med mine heste, mens du er til stede. Det kan på mange måder være givende at komme ud af terapilokalet. Og flere terapeuter oplever at mange klienter har en særlig relation til heste. For de klienter kan det give rigtig god mening at komme på besøg her for at modtage en session med hestene.

Givende sessioner

Her fortæller krops-psykoterapeut Dorte Christiansen om sine erfaringer med at lade sine klienter få sessioner med mine heste. Sessionerne kan de efterfølgende tage udgangspunkt i i et forløb. 
 
“Jeg har i gennem flere år tilbudt klienter fra min psykoterapeutiske praksis at tage med til en session med Marianne og hestene på Møn. Det har været givende at komme ud fra terapirummets fire vægge. Hvor de for en levende, præcis og ærlig spejling fra hestene. De giver umiddelbar respons på vores måde at relatere på, og Marianne er eminent til at fange essensen af, hvad hestene kommunikerer til os. Dét at få en feedback, som garanteret er ærlig og uden filter, gør modstand og projektioner mindre nødvendige. På den måde går budskaberne meget rent ind. Det har givet både klienterne og mig klare og dybe indsigter, som vi efterfølgende har kunne arbejde sammen om at integrere i livet.”

Du kan læse mere om Dorte her.