True Lead Universet

I Universet har jeg samlet guldkorn og øvelser fra mine True Lead uddannelser, kurser og foredrag, for at give dig inspiration til et mere autentisk og kærligt partnerskab med din hest.

True Lead Universet er et online katalog med spændende videoer, inspirationssamtaler, teori og lærerige undervisnings sessioner, foredrag, meditationer og meget meget mere, der støtter dig i din rejse – ikke kun mod hestens hjerte, men også dit eget!

Her har du mulighed for at få din helt egen video feed back en gang om måneden, og så finder du både videoer med teori, praktiske øvelser med og uden hest, du vil få udfordringer, du kan se replays af webinarer og åbne konsultationer, der vil være inspirationsvideoer, du kan følge cases der får undervisning og du vil må meditationer som alt sammen kan hjælpe dig til at få en bedre kontakt til fig selv og dermed også til din hest.

Få et lille indblik i Universet her : Indblik i True Lead Universet

C55I0195-R.jpg

Ubegrænset adgang

Du får ubegrænset adgang til materialet, så længe du er medlem – og det gælder både det materiale, der allerede ligger og venter på dig, og desuden også alt det, der løbende vil blive tilgængeligt. Der vil nemlig hele tiden blive lagt nye, inspirerende videoer med teori, øvelser, challenges og replays af åbne konsultationer med mere ind til dig. Du får altså en kæmpe samling af inspiration til, hvordan du læser din hests signaler og hvordan du kommunikerer med den.

Du bliver medlem i et univers med andre, der har en stor interesse i at finde den forbindelse med deres hest, hvor kommunikationen bliver klar, kærlig og kraftfuld.

Det er et medlemsunivers for dig, der ønsker det mest autentiske, kærlige og ligeværdige partnerskab med din hest. Du får et stort videokataloghvor jeg bl.a giver dig indblik i teorien, som jeg arbejder ud fraDu får bunkevis af øvelser du kan lave både med og uden din hest, og så får du desuden mulighed for én gang om måneden, at få personlig feedback på én video, som du derefter kan arbejde videre med.
Der udover vil du som medlem også få først adgang til mine kommende online kurser og rabat på både uddannelser og fysiske kurser i True Lead Academy. Vi arbejder bl.a. i øjeblikket på online kurser i Lead 1, Op på hesten igen, Trailer m.fl.

Det får du:

True Lead Universet er et medlemsunivers, hvor du køber dig til et halvt års medlemsskab ad gangen. Det koster som introduktionspris kr. 250,- pr. måned (for 6 måneders medlemsskab) at være medlem, og din pris for det første halve år er derfor kun kr. 1.500,-. Du har også mulighed for at vælge at betale kvartalsvis og få dit medlemsskab til 350 kr./mdr. – 1.050 kr. pr. kvartal.

For dette beløb får du lige nu:

 • Videopakke med teori og praksis (normalpris kr. 425,-)
 • Video pakke med øvelser du kan lave med din hest (normalpris kr. 700,-)
 • Nye øvelser med og uden heste kommer til hver måned (normalpris kr. 750,- for 6 måneder)
 • Løbende adgang til nye teori- og praksis-videoer (normalpris kr. 600,- for 6 måneder)
 • Mulighed for at sende en video om måneden, som du får feedback på (normalpris kr. 3.600,- for 6 måneder)
 • Månedlige challenges som du kan få feed back på (normalpris kr. 3.600,- for 6 måneder)
 • Masser af inspirationsvideoer (normalpris kr. 600,-)
 • Case med Undervisningssessioner (normalpris kr. 125,-/time)
 • Løbende adgang til nye cases (normalpris fra kr. 125,- pr. stk.)
 • Meditationer med heste (normalpris kr. 100 pr. stk.)
 • Adgang til et Facebook Univers med alle de andre medlemmer (gratis)
 • Lydbogen “vejen til hestens hjerte og dit eget” (normalpris kr. 125,-)
 • Foredrag “Med hesten som guide” (normalpris kr. 200,-)
 • Replays af alle konsultationer og webinarer (gratis)
Lige nu får du altså teori, øvelser, inspiration, feedback guldkorn og godter for over kr. 10.000,- (ved 6 måneders medlemsskab.)

Og der kommer hele tiden nyt!

Hver måned får du nyt indhold og feedback for over kr. 1.600,- og der udover får du også adgang til alle replays af mine afholdte åbne konsultationer og du kan dele din rejse og søge inspiration inde i vores lukkede Facebookgruppe.
Er du klar til at finde din indre lead frem, og til at få en ægte, kærlig og ligeværdig forbindelse med din hest?
– Så er du kun få klik fra at blive medlem!
Det er i sandhed en helt UNIK mulighed for at finde din indre lead! Og Universet udvider sig hele tiden, så køb dit medlemsskab allerede nu.

Jeg glæder mig til at møde dig i Universet!

Jeg laver masser af undervisning sessioner, prøv at se ovenstående inspirationsvideo.