True Lead Universet

I Universet har jeg samlet guldkorn og øvelser fra mine True Lead uddannelser, kurser og foredrag, for at give dig inspiration til et mere autentisk og kærligt partnerskab med din hest.

True Lead Universet er et online medlemssite med spændende videoer, teori, inspirationssamtaler og lærerige undervisnings sessioner, foredrag og meget meget mere, der støtter dig i din rejse – ikke kun mod hestens hjerte, men også dit eget!

Du finder videoer med praktiske øvelser med og uden hest, du vil få stillet nye udfordringer hver måned, du kan se replays af webinarer og åbne konsultationer, der vil være inspirationsvideoer, du kan følge forskellige cases, og så får du løbende meditationer, som du kan lave med og uden din hest – og det er alt sammen med til at støtte dig og din hest på jeres rejse.

DESUDEN har du mulighed for at tilkøbe helt personlig video feedback hver eneste måned til halv pris. Det giver dig en unik chance for at blive guidet i dit arbejde med din hest, som du derefter kan arbejde videre med.

Få et lille indblik i Universet her: Indblik i True Lead Universet

C55I0195-R.jpg

Ubegrænset adgang

Så længe du er medlem, har du ubegrænset adgang til materialet – og det gælder både det materiale, der allerede ligger og venter på dig, så snart du tilmelder dig, og desuden også alt det, der løbende vil blive tilgængeligt. Der vil nemlig hele tiden blive lagt nye, inspirerende videoer med teori, øvelser, challenges og replays af åbne konsultationer med mere ind til dig. Du får altså en kæmpe samling af inspiration til, hvordan du læser din hest og hvordan du kommunikerer med den.

Du bliver desuden medlem i et univers med andre, der har en stor interesse i at finde den forbindelse med deres hest, hvor kommunikationen bliver klar, kærlig og kraftfuld.

Det får du lige nu

True Lead Universet er et medlemsunivers, hvor du køber dig til 3 måneders medlemsskab ad gangen. Det koster kr. 150,- pr. måned at være medlem, som faktureres hver 3. måned.

Som medlem af True Lead Universet får du adgang til følgende indhold:

 • 1 ny video med teori og praksis hver måned
 • 1 ny video med øvelser, du kan lave med din hest hver måned
 • 1 specifik udfordring, som du kan lege med hver måned
 • Løbende adgang til nye øvelser med eller uden heste
 • Løbende adgang til nye cases (undervisningssessioner mm.)
 • Løbende meditationer med og uden heste
 • Et videokatalog med inspirationsvideoer
 • Lydbogen “vejen til hestens hjerte og dit eget”
 • Adgang til et Facebook Univers med alle de andre medlemmer
 • Replays af åbne konsultationer og webinarer
 • Mulighed for videofeedback af dig og din hest (Læs mere nedenfor)
 • Adgang til andre medlemmers videofeedback, som inspiration til dit arbejde

Lige nu får du altså masser af teori, øvelser, inspiration, guldkorn og godter allerede i din første medlemsskabsperiode!

Mulighed for videofeedback 

Som medlem af True Lead universet får du en helt UNIK mulighed for at få løbende personlig sparring og feedback på dit arbejde med din hest.

Du kan en gang hver måned sende en video af dig og din hest, som jeg giver personlig videofeedback på.

De eksisterende medlemmer elsker den kærlige og brugbare videofeedback de får, som virkelig støtter dem i deres unikke rejse!

Og der kommer hele tiden nyt!

Når du bliver medlem i Universet, vil der allerede være en masse materiale, som ligger og blot venter på, at du går på opdagelse i det. Der udover vil du hver eneste måned få adgang til nyt indhold og inspiration, så du kontinuerligt kan arbejde videre med det du og din hest har lært om jer selv og hinanden.

Nedenfor er en liste med de overskrifter, der er de forskellige måneder. Hvert fokusområde går i dybden med den gældende overskrift, hvorfra du kan lære mere og få inspiration til at blive bedre. Indholdet bliver dybere og mere kompliceret jo længere tid du er medlem.

 1. Vores fælles univers
 2. Basis kommunikation
 3. Space/Personligt rum
 4. Frekvens og rytme
 5. Åbne rum
 6. Lukke rum
 7. Liberty
 8. Bobler
 9. Kraft/Energi
 10. Lead og kommunikation
 11. Trailer
 12. Kombination af boble og rum
 13. Brug åbne rum i diverse bevægelser
 14. Væren i gøren
 15. Beginners Mind
 16. Ridning uden grime/reb
 17. Hesten som guide
 18. Sætter du labels på din hest – eller dig selv?

Inde i vores lukkede Facebook-gruppe, har du mulighed for at dele din rejse, dine erfaringer, indsigter og tanker med de andre medlemmer – og du kan ligeledes lade dig inspirere af de andre i dit arbejde med din egen hest.

Er du klar til at finde din indre lead frem, og til at få en ægte, kærlig og ligeværdig forbindelse med din hest?
– Så er du kun få klik fra at blive medlem!

Det er i sandhed en helt UNIK mulighed for at finde din indre lead! Og Universet udvider sig hele tiden, så køb dit medlemsskab allerede nu.

Jeg glæder mig til at møde dig i Universet!

Tilmeld dig nyhedsbrev

Følg med i mit arbejde med hestene og få
indblik i min hverdag. Når du tilmelder
dig nyhedsbrevet, vil du være først til at få
besked
om særlige events, deltage i konkurrencer
og få indblik i andre spændende nyheder.

Navn:

E-mail: