I Universet har jeg samlet guldkorn og øvelser fra mine True Lead uddannelser, kurser og foredrag, for at give dig inspiration til et mere autentisk og kærligt partnerskab med din hest.

True Lead Universet er et online katalog med spændende videoer, inspirationssamtaler, teori og lærerige undervisnings sessioner, foredrag, meditationer og meget meget mere, der støtter dig i din rejse – ikke kun mod hestens hjerte, men også dit eget!

Her har du mulighed for at få din helt egen video feed back en gang om måneden, og så finder du både videoer med teori, praktiske øvelser med og uden hest, du vil få udfordringer, du kan se replays af webinarer og åbne konsultationer, der vil være inspirationsvideoer, du kan følge cases der får undervisning og du vil må meditationer som alt sammen kan hjælpe dig til at få en bedre kontakt til fig selv og dermed også til din hest.

C55I0195-R.jpg

Du får ubegrænset adgang til materialet, så længe du er medlem – og det gælder både det materiale, der allerede ligger og venter på dig, og desuden også alt det, der løbende vil blive tilgængeligt. Der vil nemlig hele tiden blive lagt nye, inspirerende videoer med teori, øvelser, challenges og replays af åbne konsultationer med mere ind til dig. Du får altså en kæmpe samling af inspiration til, hvordan du læser din hests signaler og hvordan du kommunikerer med den.

Du bliver medlem i et univers med andre, der har en stor interesse i at finde den forbindelse med deres hest, hvor kommunikationen bliver klar, kærlig og kraftfuld.

Det er et medlemsunivers for dig, der ønsker det mest autentiske, kærlige og ligeværdige partnerskab med din hest. Du får et stort videokataloghvor jeg bl.a giver dig indblik i teorien, som jeg arbejder ud fraDu får bunkevis af øvelser du kan lave både med og uden din hest, og så får du desuden mulighed for én gang om måneden, at få personlig feedback på én video, som du derefter kan arbejde videre med.
Der udover vil du som medlem også få først adgang til mine kommende online kurser og rabat på både uddannelser og fysiske kurser i True Lead Academy. Vi arbejder bl.a. i øjeblikket på online kurser i Lead 1, Op på hesten igen, Trailer m.fl.

Det får du:

True Lead Universet er et medlemsunivers, hvor du køber dig til et halvt års medlemsskab ad gangen. Det koster som introduktionspris kr. 250,- pr. måned at være medlem, og din pris for det første halve år er derfor kun kr. 1.500,-.

For dette beløb får du:

 • Mulighed for at sende en video om måneden på 10 min. som du får feedback på (normalpris kr. 3.600,- for 6 måneder)
 • Replays af alle konsultationer og webinarer (gratis)
 • Månedlige challenges som du kan få feed back på (normalpris kr. 3.600,- for 6 måneder)
 • Masser af inspirationsvideoer (normalpris kr. 600,-)
 • Nye øvelser med og uden heste kommer til hver måned (normalpris kr. 600,- for 6 måneder)
 • Meditationer med heste (normalpris kr. 100 pr. stk.)
 • Adgang til et Facebook Univers med alle de andre medlemmer (gratis)
 • Lydbogen “vejen til hestens hjerte og dit eget” (normalpris kr. 125,-)
 • Foredrag “Med hesten som guide” (normalpris kr. 200,-)
 • Videopakke med teori og praksis (normalpris kr. 425,-)
 • Video pakke med øvelser du kan lave med din hest (normalpris kr. 700,-)
 • Case: En times undervisning (1. lektion) (normalpris kr. 125,-)
 • Case: En times undervisning (2. lektion) (normalpris kr. 125,-)
 • Nye cases hver måned (normalpris fra kr. 125,- pr. stk.)

Lige nu får du altså teori, øvelser, inspiration, feedback guldkorn og godter for over kr. 10.000,-!

Og der kommer hele tiden nyt!

Hver måned får du nyt indhold og feedback for over kr. 1.400,- og der udover også alle replays af mine afholdte åbne konsultationer og inspiration du kan få inde i Facebookgruppen.
Er du klar til at finde din indre lead frem, og til at få en ægte, kærlig og ligeværdig forbindelse med din hest?  – Så er du kun få klik fra at blive medlem.

Det er i sandhed en unik mulighed for at finde din indre lead! Og Universet udvider sig hele tiden, så køb dit medlemsskab allerede nu til denne unikke pris og påbegynd din rejse mod hestens hjerte og dit eget med det samme!

Jeg glæder mig til at møde dig i Universet!

Jeg laver masser af undervisning sessioner, prøv at se denne inspirationsvideo.