True Lead Universet

I Universet har jeg samlet guldkorn og øvelser fra mine True Lead uddannelser, kurser og foredrag, for at give dig inspiration til et mere autentisk og kærligt partnerskab med din hest.

True Lead Universet er et online medlemssite med spændende videoer, teori, inspirationssamtaler og lærerige undervisnings sessioner, foredrag og meget meget mere, der støtter dig i din rejse – ikke kun mod hestens hjerte, men også dit eget!

Du finder videoer med praktiske øvelser med og uden hest, du vil få stillet nye udfordringer hver måned, du kan se replays af webinarer og åbne konsultationer, der vil være inspirationsvideoer, du kan følge forskellige cases, og så får du løbende meditationer, som du kan lave med og uden din hest – og det er alt sammen med til at støtte dig og din hest på jeres rejse.

DESUDEN har du mulighed for at tilkøbe helt personlig video feedback hver eneste måned til halv pris. Det giver dig en unik chance for at blive guidet i dit arbejde med din hest, som du derefter kan arbejde videre med.

Få et lille indblik i Universet her: Indblik i True Lead Universet

C55I0195-R.jpg

Ubegrænset adgang

Så længe du er medlem, har du ubegrænset adgang til materialet – og det gælder både det materiale, der allerede ligger og venter på dig, så snart du tilmelder dig, og desuden også alt det, der løbende vil blive tilgængeligt. Der vil nemlig hele tiden blive lagt nye, inspirerende videoer med teori, øvelser, challenges og replays af åbne konsultationer med mere ind til dig. Du får altså en kæmpe samling af inspiration til, hvordan du læser din hest og hvordan du kommunikerer med den.

Du bliver desuden medlem i et univers med andre, der har en stor interesse i at finde den forbindelse med deres hest, hvor kommunikationen bliver klar, kærlig og kraftfuld.

Det får du lige nu

True Lead Universet er et medlemsunivers, hvor du køber dig til 3 måneders medlemsskab ad gangen. Det koster kr. 150,- pr. måned at være medlem, som faktureres hver 3. måned.

For dette beløb får du lige nu:

 • Videopakke med teori og praksis (normalpris kr. 500,-)
 • Video pakke med øvelser du kan lave med din hest (normalpris kr. 450,-)
 • Nye øvelser med eller uden heste kommer til hver måned (normalpris kr. 600,- for de første 3 måneder)
 • Løbende adgang til nye teori- og praksis-videoer (normalpris kr. 750,- for de første 3 måneder)
 • Et videokatalog med inspirationsvideoer (normalpris kr. 200,-)
 • Case med Undervisningssessioner (normalpris kr. 125,-/time)
 • Løbende adgang til nye cases (normalpris fra kr. 125,- pr. stk.)
 • Meditationer med og uden heste (normalpris kr. 100 pr. stk.)
 • En specifik udfordring, som du kan lege med sammen med din hest hver måned (125 kr./stk.)
 • Lydbogen “vejen til hestens hjerte og dit eget” (normalpris kr. 125,-)
 • Adgang til et Facebook Univers med alle de andre medlemmer
 • Replays af åbne konsultationer og webinarer
 • Adgang til andre medlemmers videofeedback, som inspiration til dit arbejde

Lige nu får du altså teori, øvelser, inspiration, guldkorn og godter for over kr. 3.000,- i din første medlemsskabsperiode!

Videofeedback mulighed

Desuden får du som medlem af True Lead universet en helt UNIK mulighed for at få løbende personlig sparring og feedback på dit arbejde med din hest.

Du kan nemlig hver måned tilkøbe dig personlig videofeedback til HALV PRIS – blot 150 kr. pr. video*.

De eksisterende medlemmer elsker den kærlige og brugbare videofeedback de får, som virkelig støtter dem i deres unikke rejse!

Og der kommer hele tiden nyt!

Når du bliver medlem i Universet, vil der allerede være en masse materiale, som ligger og blot venter på, at du går på opdagelse i det. Der udover vil du hver eneste måned få adgang til nyt indhold og inspiration, så du kontinuerligt kan arbejde videre med det du og din hest har lært om jer selv og hinanden.

Jeg har lyst til lige at give dig en forsmag på nogle af de fokusområder, vi vil komme ind på i de første medlemsskabsperioder.

 • 1. periode vil vi have fokus på det fælles univers, som vi er i, når vi er sammen med vores hest, hvordan vi kan kommunikere med den og vores personlige rum, så du kan finde din indre True Lead. Du vil blive introduceret til de redskaber, som jeg finder anvendelige og få inspiration til, hvordan du kan bruge dem
 • 2. periode arbejder vi på at finde ind til de rytmer vi har, så vi på den måde kan arbejde med at være i samme rytme som vores hest og dermed lette kommunikationen. Du vil her desuden også som bonus få adgang til mit lydforedrag, som kan inspirere dig yderligere i arbejdet med din hest.
 • 3. periode får du bl.a. redskaber og inspiration til, hvordan du kan arbejde i liberty med din hest, og vi skal finde ind til vores indre kraft, så din kommunikation med din hest bliver tydelig og kærlig.
 • 4. periode arbejder vi videre med lead-kvaliteter og kommunikation, samt kigger på hvordan vi kan anvende alt det lærte i arbejdet med vores hest og trailer

Inde i vores lukkede Facebook-gruppe, har du mulighed for at dele din rejse, dine erfaringer, indsigter og tanker med de andre medlemmer – og du kan ligeledes lade dig inspirere af de andre i dit arbejde med din egen hest.

Er du klar til at finde din indre lead frem, og til at få en ægte, kærlig og ligeværdig forbindelse med din hest?
– Så er du kun få klik fra at blive medlem!

Det er i sandhed en helt UNIK mulighed for at finde din indre lead! Og Universet udvider sig hele tiden, så køb dit medlemsskab allerede nu.

Jeg glæder mig til at møde dig i Universet!

Jeg laver masser af undervisning sessioner, prøv at se ovenstående inspirationsvideo.