True Lead Academy

v/Marianne Forman

I 1990′erne havde jeg travlt med at rejse verden rundt for at hente medaljer sammen med De Jernhårde Ladies. I det nye årtusinde har jeg stort set lagt håndbolden på hylden og har lavet masser af TV på DR1, Sporten og sundhedsmagasinet Ha’ det godt. Jeg har siden medaljehøsten I 90’erne holdt flere end 1000 foredrag og kurser for erhvervslivet, foreninger, organisationer og private.

Jeg har et særligt hjerte for at vi mennesker finder tilbage til os selv, finder balancen I vores liv både fysisk, psykisk og spirituelt, og hun afliver alle undskyldningerne for at blive i hamsterhjulet. Du er nødt til at bruge kræfter på at blive den bedste udgave af dig selv ellers knækker du halsen. Det har jeg erfaret gennem både meditation, yoga og ved at finde Nuets kraft sammen med mine heste, samt ved at studere traume terapi baseret på hvordan dyrene regulerer sit nervesystem. (SE traume terapi uddannelse – Peter Levin)

Sammen med hestene har jeg fundet en vej til at møde mig selv, bruge min intuition, lytte, mærke og ikke mindst være leder uden at dominere.

Det kræver ikke kun mod, men også selvtillid, selvværd og blod, sved og tårer at finde din KRAFT til at være mennesker og til at finde din DRIVKRAFT til at leve i sund balance i en verden hvor hjulene kører meget stærkt – og til at lede sig selv og andre med hjertet!

True Lead Academy favner i dag både foredrag, fysiske- og online kurser, mentorforløb og terapi. Det er en bredere vifte, men med samme dybdegående, respektfulde og kærligt kraftfulde og ligeværdige tilgang, som altid har været primært fokus.

Samtidig samarbejder jeg i dag med en masse dygtige og hjertevarme mennesker, som du kan læse om her.

This post is also available in: English