Mentorforløb

Med mentorforløbet får du mange personlige redskaber – gerne i samarbejde med hestene.

Hvis du selv har heste, kan du bruge dem til at bevæge dig i en retning, som du måske ikke engang selv kender. Se også her, hvordan forløbet med heste kan foregå.

Det er hensigten, at du i et mentorforløb får redskaber til at åbne dig for nye veje. Der kan være mange elementer i et mentorforløb, blandt andre udviklingssamtaler over skype, personlige øvelser og meditationer, og implementering af ny viden og indsigter, der skærper din egen intuition og tro på at gå din egen vej.

Et mentor forløb vil altid være individuelt orienteret, så det er din rejse, vi bevæger os ad. Vi har mulighed for at bruge hestene, fordi de kan hjælpe os på vej på mange niveauer, alt efter hvor vi selv er i livet. Arbejdet med hestene vil primært foregår hos mig på Møn, eller du gør selv arbejdet med dine egne heste.

Forløbet

Når jeg tager mennesker ind i et én til én-mentorforløb, arbejder vi intenst og effektivt i to-seks måneder. Det er typisk for dig, der oplever at have stået stille et stykke tid eller måske er gået helt i stå, og som svært ved at finde retning i livet. Eller det kan være for dig, som allerede sprudler af energi, men som blot ikke ved, i hvilken retning energien skal sendes.

Det kan også være, at du er gået i stå med dine heste og nu har brug for at komme tættere på dem igen, f.eks. hvis du er blevet usikker og bange, eller du har været igennem et længere sygdomsforløb og ønsker at mærke livskraft og fremtidsønsker igen.

Der er uendelige varianter – og DU kommer med din helt egen historie.

Mentorforløbet kan skrues sammen på mange måder alt efter dine behov, men et eksempel kunne være:
  • En halv VIP-dag HVER måned enten hos mig på Møn eller via Skype (2-3 timer pr. gang)
  • 1 ugentlig session af 1-2 timer efter behov, hvor vi arbejder hos mig eller via Skype
  • 4 x 15 min. Skype- eller tlf. boost  pr. uge
  • Ubegrænset rådgivning via mail
  • Fri adgang til alle de online-forløb, jeg sætter op, mens forløbet står på!

I alt får du i mentortiden ydelser for kr. 21.000,- pr. måned + frie online forløb, men din investering er kr. 12.500,- pr. måned + moms.

Et én til én-forløb varer mellem 2-6 måneder og koster kr. 12.500 + moms pr. måned (Spørg til rabat, hvis du betaler hele beløbet på én gang).

Kontakt
Jeg glæder mig til at høre fra dig. Uanset, hvad du efterspørger – også hvis det ikke er et mentorforløb, kan vi afklare det ved en samtale. Du er velkommen til at kontakte mig på tlf. 40621880, og læg gerne en besked, hvis jeg ikke svarer, så ringer jeg tilbage.

This post is also available in: English