Nyt Hesteliv

Jeg er ambassadør for Nyt Hesteliv. Jeg er vild med det store arbejde, de gør for at hjælpe de mange heste, der har været i dyreværnssager landet over. Nyt Hesteliv gør en uvurderlig indsats. Både når sagerne står på, og også i det omfattende daglige arbejde med at modtage heste og passe dem. Desuden for flere hestes vedkommende at finde passende hjem til dem efterfølgende. Jeg holder utrolig meget af at komme på Nyt Hesteliv, hvor jeg også har afholdt flere forskellige workshops.

Claus Toftgaard

Claus og jeg arbejder begge med fokus på hestens præmisser og med udgangspunkt i et ligeværdigt møde. Vi udveksler ofte erfaringer, leger med hestene og inspirerer hinanden til at forstå mere om samspillet mellem heste og mennesker. Vi holder samtidig foredrag/workshops sammen. Her fortæller og viser vi, hvordan man kan forstå og omgås heste, og hvordan vi kan identificere hestens forskellige fysiske og mentale udfordringer.

Dorte Christiansen

Dorte har med sin baggrund som krops-psykoterapeut nydt godt af den måde, jeg forsøger at få mennesker og heste til at forbinde sig med hinanden. Dorte forstod straks, at der var virkelig meget at hente i fbm. hendes egen personlige udvikling, når jeg underviste hende og hendes hest Vallé. Senere har samarbejdet udviklet sig. Dorte begyndte at tage sine klienter ud af terapilokalet og ned til mig for at modtage hesteguidede terapisessioner. Det var så givende for både Dorte og hendes klienter, at Dorte begyndte at uddanne sig hos mig i hesteguidet terapi. I dag er Dorte assistent på True Lead uddannelsen.

Majbritte Ulrikkeholm

Majbritte har være min mentor gennem mange år. Det har været helt uvurderligt at deltage i kurser og retreats og ikke mindst modtage personlige sessioner med Majbritte. Hun har lært mig om min kvindekraft og holdt rummet, så jeg sammen med andre har taget kvantespring i kraftens og kreativitetens navn. Jeg har sunget Majbrittes sange og læst hendes tekster både for mig selv og for mine medmennesker, der altid bliver rørt. Majbritte har en særlig evne til at berøre os alle, og jeg kan på det varmeste anbefale at besøge Majbrittes side og lade dig inspirere.

Ian Whatley

Ian er barfodstrimmer, og jeg glæder mig altid, når han hver 6. uge kommer og trimmer mine heste. Han er en dedikeret herre, der elsker at fortælle, hvad han ser, når han trimmer en hov. Han ser på hestens naturlige slid og giver et bud på evt. problematikker, hvis han ser forandringer. Ian driver med sin familie samtidig Ash Rescue Center i Devon, England. Ian har mine varmeste anbefalinger, og har du en hest, der har det svært med smeden, er Ian også den rette: Han har en kærlig og ligeværdig relation med alle heste, der bliver som smør i Ians hænder.

Rideterapeutforeningen

Jeg er medlem af Rideterapeutforeningen, der arbejder for at sikre standarden for udbydere af rideterapi i Danmark.