Ugestuderende – Plads til at gro i 3-5 dage

Når du vælger at være ugestuderende, vil det være lig med fordybelse i dagene, hvor du  kan komme med din egen hest, eller leje en af mine heste.
Det er et eksklusivt ophold med masser af tid til at lære mere om forbindelsen mellem dig og hest. I et ligeværdig forhold til hestene og med kommunikation fra hjertet, tilbyder jeg et unikt ophold i den smukke mønske natur:

  • Ro, fordybelse og meditationer.
  • Teori og praksis i rigelige mængder
  • Morgenbadning i havet
  • Bål om aftenen
  • Guidede ture til strand til hest eller gående.

Jeg kan tilbyde at sove på mindre værelse med andre, eller du kan sove i tipi, eget telt eller camper, eller du kan leje dig ind på B&B i nærheden. Der vil være adgang til køkken og service samt toilet/bad.
Du kan se mig træne med mine heste, ligesom du selv får daglige lektioner med fokus på det, du og/eller din hest har behov for. Derudover vil du kunne følge andre og have mulighed for at lære endnu mere.
I vores naturlige omgivelser med udsigt til sø og skov, hvor hestene bor er der rigelig plads til at gro – og til at være præcis den man er.

Efter sessionerne kan du udforske Møn og køre ud i landskabet og f.eks. opleve lokale attraktioner, hvor den enestående natur ved Møns Klint naturligvis er et besøg værd.

Praktisk

Datoer:
se kommende fordybelsesdage her: 

Pris:

  • Pris for 3 dage: 4.800 kr.
  • Pris for 4 dage: 5.500 kr.
  • Pris for 5 dage: 6.200 kr.

I prisen er inkluderet et begivenhedsrigt ophold for dig og din hest.

Undervisning kan være både teoretisk og praktisk, meditationer, ture med eller uden hest, snak omkring bål om livet og verden.

Du kan bo i Tipi, eget telt eller i bolig samen med andre i hus lige i nærheden. Det er muligt at sove “sammen” med din hest, eller i nærheden. Der vil være altså være sovemulighed, køkken, bad og toilet til rådighed.

Jeg har plads til op til 6 personer og heste. Det er derfor muligt, at der også er andre samtidig med dig/jer.

Fordybelsesdagene er IKKE inkuderet måltider. Dem skal du selv stå for.
Du skal også selv medbringe mad til din hest – du kan købe wrap til kr. 50 pr dag.

Køb adgang til fordybelsesdage her:

Se datoerne når du trykker på varen

This post is also available in: English