Fordybelse i 3 dage

På fordybelse dagene kan du komme med din egen hest, eller leje en af mine heste. Det er et eksklusivt ophold med masser af tid til at lære mere om forbindelsen mellem dig og din hest. I et ligeværdig forhold til hestene og med kommunikation fra hjertet, tilbyder jeg:

  • Ro, fordybelse og meditationer.
  • Teori og praksis i rigelige mængder
  • Morgenbadning i havet
  • Bål om aftenen
  • Guidede ture til strand til hest eller gående.

Jeg kan tilbyde at sove på mindre værelse med andre, eller du kan sove i tipi, eget telt eller camper, eller du kan leje dig ind på B&B i nærheden.
Der vil være adgang til køkken og service samt toilet/bad.

Du kan se mig træne med mine heste, ligesom du selv får daglige lektioner med fokus på det, du og din hest har behov for. Derudover vil du kunne følge andre og have mulighed for at lære endnu mere. I vores naturlige omgivelser med udsigt til sø og skov, hvor hestene bor er der rigelig plads til at gro – og til at være præcis den man er.

Efter sessionerne kan du udforske Møn og køre ud i landskabet og f.eks. opleve lokale attraktioner, hvor den enestående natur ved Møns Klint naturligvis er et besøg værd.

Praktisk

Datoer:

uge 35 tirsdag – torsdag 25-27 august 2020 (du er velkommen til at ankomme mandag aften efter 19.00

Pris:

  • Pris for 3 dage: 6450 kr.

I prisen er inkluderet et begivenhedsrigt ophold for dig og din hest – dog uden måltider. Dem skal du selv stå for. Du skal også selv medbringe mad til din hest – du kan købe wrap til kr. 50 pr dag.
Undervisning kan være både teoretisk og praktisk, meditationer, ture med eller uden hest, snak omkring bål om livet og verden.

Jeg har plads til op til 4 personer og heste. Det er derfor muligt, at der også er andre samtidig med dig/jer.

This post is also available in: English