Advanced – Uden reb

Når du arbejder uden reb på din hest, vil du opdage, hvor vigtig vores fase 1 + 2 er. Nu skal du nemlig kommunikere med hesten, selvom den er langt væk, uden berøring, og stadig i kontakt.

På workshoppen vil du lære, hvordan din placering i forhold til hesten, hjælper dig til at bevare kontakten, og til at hesten forstår dine intentioner. Du vil opdage hvordan, dit arbejde for at stå i din indre lead, vil gøre dig til så tillidsfuld, autentisk og attraktiv, at hesten selv ønsker at blive i kontakten med dig.

Du vil arbejde intenst med at åbne og lukke space, blive meget fortrolige med at arbejde med bobler og personlige rum. Du vil lære at gøre brug af kreativ kommunikation, til at kommunikere med hesten, når du intet reb har i den. I denne workshop vil du forstå, vigtigheden i at kunne kommunikere igennem kærlighed og kraft med din hest.

Udstyr

Hvordan bruger vi forskelligt udstyr, hvad er hensigten med det, og hvad er kraften i hvert hjælpemiddel. Du vil blive taget igennem forskellige simuleringer, så du kan få en fornemmelse for det udstyr, du selv bruger, i forbindelsen med din hest.

Vil du være vært for et modul hjemme hos dig, eller har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig på marianne@florman.dk

Praktisk

På kurset er der både teori, praksis med hest, individuel undervisning med hest og simuleringsøvelser.
Vi bærer mikrofon så alle kan høre, når vi er på banen.
Der er mulighed for selv at lege videre med hestene om aftenen eller ride ture i området.
Ved 100% deltagelse på kurset afsluttes det med certifikat.
Kurset består primært af arbejde fra jorden.

Pris

Priserne på 2 dages modul:
Pris pr. deltager med hest kr. 3.200,-
Pris pr. deltager uden hest kr. 1.600,-
Som tilskuer deltager man på lige fod med deltagere med hest.

Ved kurser på Møn: Hvis du ikke medbringer egen hest, kan du leje en af mig. Det koster 200 kr. pr. dag og aftales på forhånd.
Der er mulighed for at tilkøbe overnatning på fælles værelser i hus i nærheden. Skriv til marianne@florman.dk

Dato og sted

Planlagte moduler kan tilmeldes når dato er på plads – og så finder du dem her.
Se min kalender for andre kurser