NYHED hos True Lead Academy: Åbne Konsultationer

Mine åbne konsultationer er  Gratis for dig at deltage i. De er et tilbud til dig, der ønsker direkte sparring til arbejdet med din hest. Og du kan stille spørgsmål og få svar og blive inspireret ganske gratis.

Sir, M og P.jpg

Jeg har efterhånden fået stor erfaring med at bringe mennesker og heste tættere på hinanden. Og jeg vil virkelig gerne hjælpe dig og din hest med at finde vejen til et fantastisk og ligeværdigt samarbejde, på alle de måder jeg kan.

Derfor lancerer jeg nu mit nyeste skud på stammen i True Lead Academy: Gratis Åbne Konsultationer. Her får du en ganske unik mulighed for at få helt konkrete svar på dine spørgsmål. Du får inspiration og feedback til lige netop din situation og udfordringer. Der udover giver det dig også mulighed for at blive inspireret af de øvrige deltageres spørgsmål i dit videre arbejde sammen med din hest.

Det er virkelig simpelt at være med i mine Åbne Konsultationer, da det hele foregår online. Du skal blot være i nærheden af en  computer, tablet eller telefon og en internetforbindelse, så du kan være med lige fra det sted der passer dig bedst – dejligt let og lige til for alle!

Hvis det er noget, du kunne være interesseret i – så læs videre herunder.

Du kan skrive dig op til at få informationer og invitationer til mine åbne konsultationer ved at følge linket herunder:

Klik her for at skrive dig op på interesselisten for Åbne Konsultationer

Hvis du er interesseret i at se, hvornår jeg har planlagt den næste Åbne Konsultation, kan du enten trykke dig videre via ovenstående side, eller gå direkte til siden om næste Åbne Konsultation. Her kan du se datoen for min kommende Åbne Konsultation, samt skrive dig op på deltagerlisten direkte på siden.

(Du kan til enhver tid afmelde dig begge lister igen)

Mine Åbne Konsultationer bliver afholdt i Zoom og du kan deltage ved at følge linket her: https://zoom.us/j/3562698069

I mine åbne konsultationer får du bl.a. mulighed for at: 

  • Stille spørgsmål vedrørende arbejdet med din hest 
  • Min feedback på din og din hests udfordringer 
  • Inspiration til at åbne op for en dybere forbindelse med din hest 
  • Konkrete øvelser, der kan understøtte Jeres samarbejde
  • Vi kan faktisk dele vores skærm i zoom, så du kan vise mig et klip af dig og dine hest så jeg kan give dig direkte feed back på hvad jeg ser.

Alle mine Åbne Konsultationerne bliver optaget, og efterfølgende lagt op i mit nye medlemsunivers True Lead Universet, som du kan læse mere om her.