Med hesten som ressource 2 – ”Op på hesten igen” – kontakt og sikkerhed

Du køber adgang til modulerne her.

Tilbage til moduloversigten

Vi ser kontakt som indgangsvinklen til alt samarbejde. Når vi gerne vil i kontakt med heste, må vi som udgangspunkt være i kontakt med os selv. Vi må lære at være tilstede med præcis den, vi er. Hvis vi prøver at forstille os og lade som om, vi f.eks er ovenpå og glade, mens vi i virkeligheden er trætte og lidt triste, så mister vi troværdigheden. Hestene ser bag om vores facade og forholder sig til det, de mærker inde fra os.

Når vi står ved og giver udtryk for, hvordan vi har det i nuet, kan vi afstemme vore aktiviteter med hesten, så vi ikke presser processen ud, hvor vi i virkeligheden ikke magter at være. Vi kan med autenticitet åbne os for den mængde af informationer, som vi lige nu er istand til at arbejde med. Vi kan sanse både indre og ydre stimuli og åbne op for flere forskellige måder at kommunikere med hesten på.

Hvis man er blevet bange sammen med sin hest, er det vigtigt at være autentisk og turde mærke sine emotioner, og lade hesten være med til at guide, til sikkert samvær.

Undervisere

Vi er to undervisere på alle moduler. Mayanne Florman og Dorte Christiansen.

Udstyr

Hvordan bruger vi forskelligt udstyr, hvad er hensigten med det, og hvad er kraften i hvert hjælpemiddel. Du vil blive taget igennem forskellige simuleringer, så du kan få en fornemmelse for det udstyr, du selv bruger, i forbindelsen med din hest.

Praktisk

På kurset er der både teori, praksis med hest, individuel undervisning med hest og simuleringsøvelser.
Vi bærer mikrofon så alle kan høre, når vi er på banen.
Der er mulighed for selv at lege videre med hestene om aftenen eller ride ture i området.
Ved 100% deltagelse på kurset afsluttes det med certifikat.
Kurset består primært af arbejde fra jorden.

Pris

Priserne på 2 dages modul:
Pris pr. deltager med hest kr. 3.200,-
Pris pr. deltager uden hest kr. 1.600,-

Du køber adgang til modulerne her.

Som tilskuer deltager man på lige fod med deltagere med hest. Men deltager du som tilskuer gier det ikke adgang til øvrige uddannelser.

Ved kurser på Møn: Hvis du ikke medbringer egen hest, kan du leje en af mig. Det koster 200 kr. pr. dag og aftales på forhånd.
Der er mulighed for at tilkøbe overnatning på fælles værelser i hus i nærheden. Skriv til marianne@florman.dk

Ved kurser i Give: Hvis du ikke medbringer egen hest, kan du leje en hest af Anita. Det koster 200 kr. pr. dag og aftales på forhånd. (der er 4 heste til rådighed)
Du skal selv sørge for overnatning.

Vil du være vært for et modul hjemme hos dig, eller har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig på marianne@florman.dk

Dato og sted

Se planlagte moduler herunder:

No products found which match your selection.