Ugestuderende

Som ugestuderende kan du komme i op til 4 dage, med din egen hest eller leje en af mine hest – og bo på værelse med andre, med adgang til fælles køkken og bad i huset hvor i bor. det er også muligt at bo i Tipi med dine heste omkring dig.

Du kan se mig træne med mine heste, ligesom du selv får 1-2 daglige lektioner med fokus på det, du og din hest har behov for. Du kan være tilskuer til de andre lektioner, hvis der er andre ugestuderende.

Efter sessionerne kan du udforske Møn til hest, eller du kan køre ud i landskabet og f.eks. opleve lokale attraktioner, hvor den enestående natur ved Møns Klint naturligvis er et besøg værd.

Dine muligheder

Det er muligt at komme alene eller sammen med andre. Her er plads til fem personer. Hvis du kommer alene, er det muligt, at der også er andre ugestuderende.

Prisen for et normalt ophold for dig og din hest er kr. 1.600 pr. dag. Du kan muligvis købe wrap til din hest for kr. 50 pr. dag. (skriv mail for nærmere info).

Det vil også glæde mig at give dig/Jer et særligt eksklusivt ophold for dig og din hest. Jeg kan f.eks. dagligt i de dage give dig/Jer ekstra tid med ro og fordybelse, meditationer med heste eller guidet ture ved strand og i skov for en merpris pr. aktivitet på kr. 600,- pr hest.

Har du helt særlig ønsker, så skriv til mig, og jeg vil give dig et tilbud.
Se under Event hvornår næste jeg næste gang tager imod ugestuderende.

This post is also available in: English