Kom med din klient

Hvis du arbejder som psykoterapeut, psykolog, familieterapeut eller andet, er du velkommen til at komme her med din klienter og lade dem modtage en session, mens du er til stede. Det kan være rart at komme ud af terapilokalet, og der er mange klienter, der har en særlig relation til heste, hvor det vil give mening at komme på besøg her for en session. 

Her fortæller krops-psykoterapeut Dorte Christiansen om sine erfaringer med at lade sine klienter få sessioner, som de kan tage hjem og tage udgangspunkt i i et efterfølgende forløb. 
 
“Jeg har i gennem flere år tilbudt klienter fra min psykoterapeutiske praksis at tage med til en session med Marianne og hestene på Møn. Det har været givende at komme ud fra terapirummets fire vægge og få en levende, præcis og ærlig spejling fra hestene. De giver umiddelbar respons på vores måde at relatere på, og Marianne er eminent til at fange essensen af, hvad hestene kommunikerer til os. Dét at få en feedback, som garanteret er ærlig og uden filter, gør modstand og projektioner mindre nødvendige, så budskaberne går meget rent ind. Det har givet både klienterne og mig klare og dybe indsigter, som vi efterfølgende har kunne arbejde sammen om at integrere i livet.”

Du kan læse mere om Dorte her.