NY BOG – Vejen til hestens hjerte – og dit eget!

KØB HER! Kr. 249,95 + fragt kr. 35,- 

Bogen har fået den vildeste start. Vi har allerede solgt mere end 1000 bøger!

Udtalelser fra glade læsere:

“Jeg modtog din bog i dag. En gave fra mig til mig -og hvilken gave jeg har givet mig selv…😊🙏🏻 Jeg er slet ikke færdig med den, og heldigvis for det for jeg nyder hvert sekund af den og prøver at trække tiden, den må aldrig slutte. Jeg græder, smiler mærker en lettelse og en tilgivelse af mig selv for alt det jeg har tænkt og følt de sidste mange måneder. At sidde med din bog nu og se ALLE de veje jeg fuldstændig har glemt at gå ned af, er en helt ubeskrivelig gave af glæde og lettelse. Tak Marianne og Mathilde for tilblivelsen af denne fantastiske bog.”
‘Mette Brinck’

“Hej Marianne Sikke en stor oplevelse det har været at læse din bog, og ikke mindst ‘afprøvning’ af dit mindset! Jeg har haft fantastiske aha oplevelser, og ikke mindst tydelig respons fra hestene. Der er stadigvæk en masse jeg ikke helt forstår, og meget som skal øves, men med den resolutte respons fra hestene er jeg ikke i tvivl, det er vejen frem for os.”
‘Charlotte Troelsen’

Her kan du læse lidt om bogen:
VEJEN TIL HESTENS HJERTE – OG DIT EGET er en bog om at finde sin 
indre kraft, udvikle sit personlige lederskab og evnen til at samarbejde. I bogen hjælper hestene forfatterne til at opnå en større selvindsigt, men andre dyr kan også have den rolle. Selv uden dyr i dit liv, vil du i bogen finde inspiration til at opnå autenticitet, nærvær og kraft i din hverdag, som du vil kunne overføre til dit arbejde, familie, venner og dit øvrige liv.

Leder du efter en dybere forståelse af dig selv, vil du gerne i kontakt med din kraft, og ønsker du ligeværdige relationer med dyr og mennesker, vil du med denne bog blive ledt på vej af Marianne Florman og Mathilde Dennings fortællinger. »Mesteren og hendes lærling« tager læseren med på en rejse, hvor de deler de særlige indsigter, de har opnået ved at forstå hesten som et ligeværdigt, kærligt og kraftfuldt væsen. Ønsker du at forstå heste, opnå et dybere samarbejde og samtidig få en større forståelse af dig selv, vil du med denne bog få redskaberne til at begynde din egen rejse.

Bogen udkom den 11. maj 2017, og du kan købe bogen lige her. Du kan også købe bogen i boghandlere over hele landet og i forskellige webshops.

KØB: Pris kr. 249,95 + fragt kr. 35,-

Jeg sender pakker ud en gang om ugen. Har du spørgsmål kan du sende en mail til marianne@florman.dk

Læs bagsiden af bogen her

VEJEN TIL HESTENS HJERTE – OG DIT EGET er en bog om at finde sin indre kraft, udvikle sit personlige lederskab og evnen til at samarbejde. I bogen hjælper hestene forfatterne til at opnå en større selvindsigt, men andre dyr kan også have den rolle. Selv uden dyr i dit liv, vil du i bogen finde inspiration til at opnå autenticitet, nærvær og kraft i din hverdag, som du vil kunne overføre til dit arbejde, familie, venner og dit øvrige liv.

I 1990’erne var Marianne Florman en af profilerne på det danske kvindelandshold i håndbold. Hun var en af de »jernhårde ladies« og besad den kraft, der skulle til for at vinde medaljer. Med evnen til at præstere og med stor styrke og udholdenhed har hun vundet næsten alt, der kan vindes. Men det dybe arbejde, hun siden har udført med hestene, har lært hende om en anden side af kraften.

Leder du efter en dybere forståelse af dig selv, vil du gerne i kontakt med din kraft, og ønsker du ligeværdige relationer med dyr og mennesker, vil du med denne bog blive ledt på rette vej af Marianne Florman og Mathilde Dennings  fortællinger. »Mesteren og hendes lærling« tager læseren med på en rejse, hvor de deler de særlige indsigter, de har opnået ved at forstå hesten som et ligeværdigt, kærligt og kraftfuldt væsen. Ønsker du at forstå heste, opnå et dybere samarbejde og samtidig få en større forståelse af dig selv, vil du med denne bog få redskaberne til at begynde din egen rejse.

Uanset om du omgås heste eller ej, vil du, når du har læst VEJEN TIL HESTENS HJERTE – OG DIT EGET, være beriget med lærerige fortællinger om at møde sig selv, finde sin kraft, og du vil betragte både dig selv og dine heste med nye øjne. Bogen indeholder personlige fortællinger, praktiske øvelser og er gennemillustreret med flotte fotos.