LEAD 2

Du kan deltage på et Lead 2 kursus, når du har deltaget i Lead 1 fysisk eller online, eller hvis du allerde har deltaget på et af mine kurser de sidste år, og er du klar til at gå videre i arbejdet med hesten som lærermester. Kurset er for dig, der ønsker en dybere relation og er nysgerrig på, hvor du og din hest kan komme hen med jeres samvær. Drømmer du om engang at ride uden udstyr og komme til at lave løsarbejde med din hest, vil dette kursus være den helt rette forberedelse. Det er her, du lærer mere om jeres kommunikation og bliver skarp på at forstå, hvordan du udvikler din indre Lead – den, der viser vejen.

Ligeværdigt og kraftfuldt samarbejde

Du vil blive hjulpet til at forstå dig selv og din hest endnu bedre, og I vil begynde en vidunderlig rejse i et ligeværdigt, kærligt og kraftfuldt samarbejde.

“Når du står i din Lead kommer der i stedet for mål og præstationer – forbindelse og relation”

Citat af Sanne Bonfils HopkinsTrue Lead uddannet

På mit Lead 2 kursus arbejder du videre med kommunikationen og forfinelsen af de 4 faser. Du kommer til at arbejde med flere tempi og gangarter. Du begynder at arbejde med hestene på større afstand og fra flere positioner. Du kommer til at arbejde med at styrke din fase 1 + 2, og kommer til at lære at aktivere alle dine sanser og bruge energi mere præcist.

Du vil forfine din kommunikation med hesten igennem dit personlige rum. Du vil blive introduceret for nye begreber som: space, bobler og flow, som vil forfine din kommunikation med hesten. Du vil lære hvordan du kan udvide og indskrænke bobler, åbne og lukke space, hvordan du med boblerne kan skabe en flok eller bruge boblerne som et værn til beskyttelse indefra eller udefra.

At være lead betyder at ære sig selv, og at du regner med at andre også ærer dig. Du vil blive ledt på vejen til at finde dybere ind til din egen indre lead. Du vil lære hvordan, du med hestenes hjælp kan komme til stede i nuet, lære at stå i det åbne og turde følge din intuition. Du vil få styrket din intuition, og forstå at hesten er din lærermester.

Praktisk

På kurset er der både teori, praksis med hest, individuel undervisning med hest og simuleringsøvelser.
Jeg bærer mikrofon så alle kan høre, når vi er på banen.
Der er mulighed for selv at lege videre med hestene om aftenen eller ride ture i området.
Ved 100% deltagelse på kurset afsluttes det med certifikat.
Kurset består af jordarbejde.

Adgangskrav: Adgang til Lead 2 kræver at du har afsluttet Lead 1 fysisk eller online.

Afslutningen af lead 2 giver adgang til de næste lag i True Lead Academys workshoprække:
Kraft, Uden Reb, Kontakt og Trailer.

Vil du være vært for en workshop, eller har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig på marianne@florman.dk eller via kontaktsiden.

Pris

Priserne på 2 dages workshop:
Pris pr. deltager med hest kr. 3.200,-
Pris pr. deltager uden hest kr. 1.600,-
Deltager du med hest, kan du få en tilskuer med for kr. 1.200,- (send mig en mail på marianne@florman.dk for at aftale nærmere).

Som tilskuer deltager man på lige fod med deltagere med hest.

Ved kurser på Møn: Hvis du ikke medbringer egen hest, når kurset afholdes på Møn, kan du leje en af mig. Det koster 200 kr. pr. dag og aftales på forhånd.
Der er ikke mulighed for at overnatte på stedet. Der findes flere B&B i nærheden, hvor du selv skal booke dig ind.

Dato og sted

Se mine planlagte Lead 2 kurser under mine events.

Dette kursus vil også udkomme som et online-kursus snarest!